Szertartásvezetés

ahogy álmaitokban elképzeltétek

Szertartás egy megálmodott, meseszép helyszínen?

Első és legfontosabb amit megemlítenék, hogy nem összekeverendő a szertartásvezető az anyakönyvvezetővel! Én, mint szertartásvezető, abban leszek a segítségetekre, hogy az általatok megálmodott meseszép külső helyszínen, bármikor és olyan formában ahogy álmaitokban elképzeltétek, összeadjalak titeket.

Ahhoz, hogy általam megtörténjen a házasságkötés, előtte hivatalosan is össze kell házasodnotok. Ennek törvényes módja, hogy nyilvánosan, két tanú jelenlétében, anyakönyvvezető előtt kimondjátok az igent, melyről utána hivatalos házassági anyakönyvi kivonatot kaptok.

Szertartásvezetés szolgáltatás tartalmazza:

Első lépésben egy személyes konzultációt, amely során átbeszéljük, hogy mik az elképzeléseitek. Meséltek magatokról, hogyan ismertétek meg egymást, ezáltal még személyesebbé tudjuk tenni a szertartás szövegét. Van-e valami extra kívánságotok, vagy szeretnétek-e fogadalmat tenni egymásnak, szüleiteket köszönteni. A szertartás menetéről egy forgatókönyvet készítek.

A szertartás levezetése a Nagy Napon:

Az esküvőtök napján, a megadott időpont kezdete előtt 1 órával érkezem a ceremónia helyszínére, természetesen alkalomhoz illő öltözetben, piros-fehér-zöld vállszalagban. Mielőtt elkezdjük a szertartást, ellenőrzöm, hogy minden a helyén legyen mielőtt megérkeztek. A ceremónia folyamán ti és a tanúk házassági emléklapot írtok alá, melyet a végén átadok nektek. A szertartás alatt biztosítok részetekre fehér színű gyűrűpárnát (ha van rá igény).

A megadott szertartás menettől lehetnek eltérő igényeitek, ezekre egyedi árajánlat kérhető. Ilyenek pl.: előadóművészek, galamb vagy pillangó reptetés, gyertya ceremónia, homok ceremónia, lufi posta, pezsgős koccintás.

Szertartásvezetés külföldön:

Tengerparti esküvőre vágytok? Egy kis városban, vagy egy eldugott helyen kötnétek össze az életeteket? Ennek semmi akadálya. Külföldön tartandó esküvőtök esetében is keressetek bizalommal. A szertartás szövege kérhető magyar és angol nyelven is.

Fogadalom megújító szertartás:

Ne feledjétek, hogy a házasság egy életre szól. Összekötitek az életeteket, családot alapítotok, majd együtt öregedtek meg. Ezt a pillanatot sokan szeretnék megismételni pl.: 5-10-15-20-25 vagy 50. házassági évforduló alkalmával. Természetesen ebben is tudok segíteni, visszahozni a fiatal évek hangulatát, újra átélni a Nagy Napot! Ezt egy fogadalom megújító szertartás keretein belül tudjátok megtenni. Ez egy tökéletes alkalom arra, hogy a hálátokat kifejezzétek és köszönetet mondjatok egymásnak az eddig együtt töltött szép évekért.

Szertartásvezetést magyarul, angolul, külföldön és ünnepnapokon is vállalok!

  • +36 30 662 3373
  • info@topweddingandevent.hu

Engedjétek, hogy részese lehessek életetek nagy napjának

Professzionális esküvő- és rendezvényszervezés A-tól Z-ig