Esküvői tanácsadás, Esküvőszervezés

Ki ne szeretne álomesküvőt?

Számos kérdés merülhet fel a Nagy Nappal kapcsolatban.

A lánykérést követően minden jegyes pár életében felgyorsulnak az események. Ki ne szeretne álomesküvőt? Azonban sokan nem tudják, hogyan vágjanak bele az esküvőjük megszervezésébe.

  • Tudjátok, hogy milyen jellegű esküvőt szeretnétek, de nem tudjátok hogyan induljatok el, milyen lépésekben szervezzétek az esküvőtöket?
  • Egyedi és különleges esküvőt szeretnétek, de nincs időtök megszervezni?
  • Milyen szolgáltatókat válasszatok?
  • Külföldön éltek, így hogyan szervezzétek meg az esküvőtöket?

Számos kérdés merülhet fel a Nagy Nappal kapcsolatban.
Hogy én miben tudok nektek segíteni?

2 Opció közül választhattok:

Esküvői tanácsadás:

Azoknak a jegyes pároknak ajánlom, akiknek vannak elképzeléseik, de nem tudják fejben összerakni a részleteket, az esküvő tematikáját, hogy hogyan is kellene elkezdeni a szervezést. Egy előre leegyeztetett időpontban találkozunk és egy kávé, tea mellett átbeszéljük, hogy mi is a pontos elképzelésetek, miben tudok én a segítségetekre lenni. Miután elmondtátok hogy mik azok a fontos dolgok, amiket mindenképpen szeretnétek az esküvőtök napján, én segítek nektek és részletesen átbeszéljük, hogy mik a legfontosabb lépések, mit mikor érdemes elkezdeni szervezni, lefoglalni, szolgáltatók átbeszélése, ajánlása, igény szerint forgatókönyv írás, valamint kaptok tőlem egy kis útravaló tájékoztatót.

Teljes körű esküvőszervezés:

Az ember életében ez az egyik legfontosabb esemény. Éppen ezért ennek a napnak emlékezetesnek és tökéletesnek kell lennie.

Úgy gondolom, hogy az első és legfontosabb dolog a jegyes pár és az esküvőszervező között a bizalom és a szimpátia. A TI „Nagy Napotokról” van szó, így fontos hogy mindenben együtt tudjunk működni. Nagyon fontosnak tartom, hogy a ti igényeiteknek megfelelően legyen minden megszervezve. Én abban leszek a segítségetekre, hogy ott leszek veletek az első pillanattól kezdve az esküvő végéig. Folyamatos kapcsolatban leszünk, lépésről-lépésre haladunk. Igényeiteknek megfelelően választhatjátok ki, hogy az általam ajánlott szolgáltatásokból valamint szolgáltatókból kikkel szeretnétek még emlékezetesebbé tenni ezt a csodás napot.

Hogy miért is ajánlom a teljes körű esküvőszervezés szolgáltatást?

Megkönnyítem a napjaitokat. Nem kell több emberrel kapcsolatban állnotok, folyamatosan szervezkednetek és mindent észben tartanotok. Itt vagyok én, aki mindent a kezébe vesz, így megkönnyítve a készülődést.

Különböző csomagok közül választhattok, melyek igény szerint módosíthatók.

  • +36 30 662 3373
  • info@topweddingandevent.hu

Engedjétek, hogy részese lehessek életetek nagy napjának

Professzionális esküvő- és rendezvényszervezés A-tól Z-ig