Bemutatkozás

Kedves Jegyespár!

Perényi-Papp Dorottya vagyok, esküvő és rendezvényszervező, okleveles szertartásvezető.

Sok lányhoz hasonlóan, kis korom óta arról álmodtam, hogy megtaláljam az igazit, akivel egy mesébe illő esküvőt élhetek át. Azon szerencsés hölgyek közé tartozom, aki már 14 éves korában megtalálta azt a férfit, akivel le szeretné élni az életét. 10 gyönyörű együtt töltött év és egy gyermek után megkérte a kezemet. Alig vártam, hogy elkezdjem szervezni az esküvőnket. Az a sok gyönyörű esküvői ruha, finom torták, különleges dekorációk, egyedi meghívók és még sorolhatnám, azonnal magukkal ragadtak. Csodás és az elképzeléseinket felülmúló „Nagy Nap” volt. Ekkor döntöttem el, hogy szeretnék részese lenni sok-sok esküvőnek és a párokkal együtt megvalósítani az elképzelt álmokat.

2 kisgyermekem mellett volt időm maximálisan mindent megtanulni. Rendezvényszervező képzettségemet a Prestige Oktatási Stúdióban sajátítottam el. Szintén itt tanultam meg az esküvőszervezés fontos részleteit, lépéseit és az esküvői protokollt is. A szertartásvezetés is magával ragadott, hiszen úgy gondolom, hogy egy igazán különleges és személyes ceremónia megvalósítása feledhetetlen. Esküvői stílustanácsadáson is részt vettem, ahol mindent megtanultam az anyagokról, stílusokról, ruha fazonokról, testalkatokról és kiegészítőkről. Ezáltal segíteni tudok a menyasszonynak és a vőlegénynek, hogy az esküvő napján pazar és hibátlan legyen a megjelenésük.

Tudom azt, hogy ez a nap mindenki életében nagyon fontos és hogy ilyenkor a pár izgul. Ami elengedhetetlen a jegyespár és az esküvőszervező között az a kölcsönös szimpátia, valamint a bizalom. Ha ez megvan, akkor minden gördülékenyen fog menni.

Számomra fontos az elegancia, a letisztultság és finomság. Célom, hogy profi, teljes körű szolgáltatást nyújtsak és tökéletessé tegyem a „Nagy Napot”.

Perényi-Papp Dorottya

  • +36 30 662 3373
  • info@topweddingandevent.hu

Engedjétek, hogy részese lehessek életetek nagy napjának

Professzionális esküvő- és rendezvényszervezés A-tól Z-ig